Maatschappelijke ambities versneld realiseren, dat doen we samen!

 

 SMO is al meer dan 45 jaar de trusted third party voor overheid, wetenschap en bedrijfsleven. Als onafhankelijke partij signaleert SMO complexe vraagstukken en identificeert zij gedeelde maatschappelijke ambities. SMO verbindt key stakeholders uit overheid, wetenschap en bedrijfsleven en stimuleert een integrale aanpak om maatschappelijke ambities gezamenlijk versneld te realiseren. Dit doet SMO door het toegankelijk maken van kennis door haar publicatiereeks en het organiseren van workshops, evenementen en innovatie challenges. 

Door de unieke combinatie van denkkracht, energie en expertise worden nieuwe inzichten en oplossingen ontwikkeld voor de vraagstukken en uitdagingen waar onze samenleving voor staat. SMO vertaalt deze inzichten uit wetenschappelijk onderzoek enerzijds en expertise uit het bedrijfsleven anderzijds naar begrijpelijke en goed toepasbare informatie. Samen met de frisse blik van jong talent doorbreekt SMO de impasses op de thema’s;Innovatie & Ondernemerschap, Zorg & Welzijn, Duurzaamheid en Arbeidsmarkt. Lees meer over SMO en haar activiteiten op de website: www.smo.nl 

Binnen het thema Zorg & Welzijn worden organisaties ondersteund bij de kanteling naar een toekomstbestendige zorg: van visie ontwikkeling tot realisatie. SMO biedt modules die zowel integraal of a-la-carte kunnen worden ingezet, afhankelijk van de wensen van de organisatie.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Bekijk hier een overzicht of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.